首页新闻招聘找找看知识库
  • 博客园团队
    2020-06-26 12:57 博客园团队
    您好,应该是由于您左右两边多了 $ 符号哦。
    第1楼 回到顶楼
  • iMath
    2020-06-27 10:00 iMath
    @博客园团队
    不至于,其他的都正常
    左右两边是$$ = display style
    左右两边是$ = inline style
    第2楼 回到顶楼
  • 博客园团队
    2020-06-27 16:51 博客园团队
    @iMath
    您好,该问题已修复, 抱歉,给您带来麻烦了。
    第3楼 回到顶楼
  • iMath
    2020-06-30 16:42 iMath
    @博客园团队
    现在的mathjax 2.7.5的加载时间太长了,可能原因(1)你的服务器配置问题;(2)用的是mathjax 2,强烈建议升级mathjax 3,简直就是质的飞跃!!!
    官方原话:
    In 2017, after nearly a decade of use, work on MathJax version 3 was begun, a complete rewrite of MathJax from the ground up using modern techniques. This new version integrates with current toolchains and frameworks, and can run equally well in a browser on a server, or in a stand-alone application. It should form a solid foundation for another decade of MathJax use, and its use of the Typescript language should make contributions from our user community easier to produce and incorporate into MathJax.

    嵌入方法:
    https://www.mathjax.org/#gettingstarted
    第4楼 回到顶楼
  • 博客园团队
    2020-06-30 17:01 博客园团队
    @iMath
    您好,非常感谢您的建议,我们会在后续开发中考虑改进的。
    第5楼 回到顶楼
  • iMath
    2020-06-30 17:30 iMath
    @博客园团队
    希望尽快改进,现在加载个math字体都要1s多,因此在渲染完毕前好多用户觉得可能是公式不能正常显示的问题因此就离开博文了,对博客园也没什么好处的
    第6楼 回到顶楼
  • 博客园团队
    2020-06-30 19:28 博客园团队
    @iMath
    您好,非常感谢您对博客园的关注与支持,我们会在评估之后考虑改进的呢。
    第7楼 回到顶楼
登录后才能评论,请先登录注册